FAQ

Allmänt

För att registrera dina utbildningar måste ID06 ett personligt samtycke från dig.
Detta gör du genom att logga in på ID06 och ge ett centralt samtycke via BankId. på  https://www.id06kompetensdatabas.se/
Alla personuppgifter hanteras enligt Personuppgiftslagen GDPR.
Pris för registrering: 100 kr / person & kurs ex moms. Betsäll ID06 Registrering

Varje person får ett lösenord som skapas automatiskt kopplat till användare. Du kan enkelt logga in med e-postadressen som användarnamn och sen ditt skapade lösenord. Lösenordet kommer till deltagarens e-post.

Ja. Praktik ingår i alla kurser om praktik är en obligatorisk del av utbildningen.

Ja, om du finns med i vårt register. Beviset kostar 195 kronor. Men det är upp till respektive land att bedöma om beviset är användbart.

Efter avslutad kurs så kan du först ladda ner ett digitalt certifikat, sedan skickas ett traditionellt certifikat i form av ett plastkort med posten.

Ja. Precis som en traditionell kurs bygger utbildningen på dokumenterade kunskaper enligt gällande föreskrifter och standarder. Vi följer alla krav och regler som myndigheter samt arbetsmarknadens parter har.

Ja. Bokning till E-learning är bindande, när kursen gjorts tillgänglig, kan jag byta deltagare på en webbkurs? 
Ja kostnaden för detta är 295kr plus moms Beställ byte

E-learning, webbkurs innebär utbildning via dator, smartphone eller surfplatta, när och var det passar dig. Du går igenom utbildningen i din egen takt och kan upprepa varje avsnitt så många gånger du vill. Bilder och text varvas med pedagogiska filmer och interaktiva övningar för att öka inlärning och engagemang.

Kurser

Om en kurs har förfallit så kan kursen förlängas, kostnad för detta är 295kr Beställa förlängning

 

Efter dom flesta kapitel i utbildningarna så kommer det delprov och sist ett slutprov, klarar man inte dom så läser man om kapitlet och gör om provet tills du klarar   det, samma med slutprovet som du måste ha minst 80% för att klara.

Kursen skall ha utförts inom 60 dagar. Om kursen har förfallit så kan vi starta om / förlänga en kurs, kostnad för detta är 295kr Beställ förlängning

Ja. Vi följer alla krav som ställs.

Ja. men du måste beställa med Paypal alternativet

När kursen är betald via paypal så kan du starta direkt. Väljer du Faktura så kan du starta kursen när deltagarna har blivit registrerade, sen får du ett mail med dina inloggningsuppgifter så du/ni kan logga in till kursportalen, mailet skickas oftast inom två timmar, som längst 24 timmar förutsatt att bokningen göres mån-fre 07:00-14:00

Betalning & Faktura

Ja. Du kan enkelt betala via Paypal med ditt kreditkort genom att klicka på knappen nedanför inloggningen till Paypal som heter “Betala med kreditkort”.

Ja men Särskild fakturahantering kostar 295 kr/faktura

Fakturan skickas via e-post som pdf-dokument, kan jag få pappersfaktura? ja men det tillkommer en kostnad på 295kr

Support

Hur tar jag bort en anställd som har slutat på företaget?
Du mailar namn på den anställda till webbkurs@instruktorerna.se
Så ordnar Instruktörerna det. 

Ja. Många företag vill genomföra praktik fast det inte är obligatoriskt, Vi gör tillsammans en behovsanalys där vi tar reda på så mycket vi kan om hur företaget arbetar, som till exempel i vilken bransch, vad för arbetsmoment samt vad målet med praktiken är. Efter det så lägger vi upp en plan för hur vi tillsammans ska genomföra en praktik på bästa sätt.